Offbeat Adventures

We will take you off the beaten tracks in the fjords. With us you will experience the fjords, the nature and the real soul of the locals.

  www.offbeatadventures.no

Stikkut turer

Stikk UT! er Norges beste turtrim, og du kan velge mellom 15 spennende turer i hele kommunen. Stikk UT!-sesongen varer fra 1. mai til 31. oktober.

  www.stikkut.no

Morotur

Enda flere turer i hele kommunen (mer enn 40), fra lettere til krevende turer. Her finner du også en oversikt av skiturer i Ørskog.

  www.morotur.no

Ørskog kirke

Ørskog kirke er en langkirke i tre fra 1873. Ørskog kirke har ingen altertavle, men det står en Kristusfigur på alteret. Store, fargerike glasmalerier.

  Les mer...

Måsøyra

Aktivitetspark.
En flott samlingssted for hele familien, med en fantastisk utsikt og rom for trening og lek! Med treningsapparater, balanse- og aktivitetsapparater og utemøbler.

Badeplasser

Det er mange fine badeplasser i Sjøholt, blant annet ved Måsøyra Aktivitetspark, Prestefjøra, Sjøholtstranda, Skråvika og i Solnørdalselva.

  Les mer...

Ørskogfjell skisenter

Ett flott skianlegg for hele familien, sentralt i fylket mellom Vestnes og Sjøholt.

  orskogfjellet.no


Sjøholt hotell

Sjøholt Hotell midt i sentrum ble åpnet i 1887. Hotellet brann ned i 1900, og nybygget som står i dag var klart i 1901. Dagens hotell er en bygning i sveitserstil. Bygningen er i privat eie og ikke i bruk som hotell. Fredet av Riksantikvaren.

Postveien

Dennen delen av den trondhjemske postveien går fra Sjøholt til Ørskogfjellet og starter ved Ørskog kyrkje. På første delen av turen går man bare delvis der postvegen gikk.

  Turbeskrivelse

Fiske og fiskekort

Ørskog har tre dalfører med elver; Ørskog-, Vaksvik- og Solnørvassdraget. Gode muligheter for sportsfiske. Storfjorden, som går ned til ei dybde på 700 meter, er også fiskerik.

  Les mer...

Hesteriding

Rideferier på islandhest på Ørskogfjellet. Stall Kjellbotn's tilbyr blant annet rideleir og rideferie, timesturer, halv-, heldags- eller helgeturer.

  rideturer.no

Bildegalleri

Besøk vår bildegalleri, med mange fine bilder fra Sjøholt og omegn, tatt av lokale fotografer.

  visitsjoholt.no

Visit Sjøholt

Sjøholtvegen 11
6240 Ørskog
  920 49 430
  post@visitsjoholt.no

Colofon

Bilder: Birte Sæterbø, Hilde Sørdal, Eli Cathrine Kjersem, Gert Rietman, Janet Roelofs, Staale Wattø
Tekster: Janet Roelofs
Webside: Gert Rietman

Åpningstider 2020

Åpningstider 2018

Torsdag 11.00 - 17.00
Fredag 11.00 - 18.00
Lørdag 11.00 - 16.00